h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Altınlarını çaldığı komşusu tarafından fark edilen hırsız kadın, polis tarafından yakalandı.

Altınlarını çaldığı komşusu tarafından fark edilen hırsız kadın, polis tarafından yakalandı.

İskenderun ilçesinde bir kadın, komşusunun ziynet eşyalarını çalmak suçundan gözaltına alındı. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda suçlu yakalandı ve yapılan aramada çalınan ziynet eşyaları ele geçirildi. Şüpheli, adli mercilere teslim edilmek üzere işlemleri için gönderildi.

İskenderun’da Kadın Komşusuyla Tartışan Hırsız Gözaltına Alındı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, komşusunun ziynet eşyalarını çaldığı tespit edilen bir kadın gözaltına alındı. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, asayiş çalışmaları çerçevesinde, 9 Ocak tarihinde Pirireis Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, şüphelinin, komşusunun ziynet eşyalarını çaldığı belirlendi ve M.D. adlı kadın 12 Ocak’ta yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekiplerinin yaptığı aramada ise 3 burma bilezik altın, 7 tam altın, 1 kapalı tam ata altını, 3 yarım altın, 6 çeyrek altın, 1 kadın yüzük, 1 çift altın kadın küpe ve 1 koyu renkli erkek yüzük ele geçirildi. Hırsızlık olayının şüphelisi olan M.D., 13 Ocak’ta adli mercilere teslim edilmek üzere işlemleri yapılmak üzere götürüldü.

Seyhan’da 94 ruhsatsız silah bulunarak, 315 aranan kişi gözaltına alındı.

Sıradaki haber:

Seyhan’da 94 ruhsatsız silah bulunarak, 315 aranan kişi gözaltına alındı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.