h Dolar 34,2730 % -0.04
h Euro 37,0912 % -0.04
h Sterlin 44,4575 % 0.22
h Altın (Gr) 3.000,26 %0,26
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Amasya’da gerçekleştirilen karne töreninde TOGG heyecanı yaşandı.

Amasya’da gerçekleştirilen karne töreninde TOGG heyecanı yaşandı.

Amasya'nın Taşova ilçesindeki anaokulu öğrencileri karne dağıtım töreninde TOGG heyecanı yaşadı. Öğrencilere sürpriz bir hediye olarak TOGG aracı gösterildi ve incelemeleri için okul bahçesine getirildi. Öğrenciler aracı detaylıca inceledi ve beğendiklerini dile getirdi. Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürü, yerli ve milli eserlerin çoğalmasının öğrencilerin gururunu artıracağını ifade etti.

Amasya’nın Taşova ilçesindeki 15 Temmuz Şehitler Anaokulu’nda gerçekleştirilen karne töreninde, öğrenciler büyük bir heyecan yaşadı. Tören sırasında, Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen araçtan bahsettiğimiz bir sürpriz yaşandı. Anaokulu öğrencileri, sınıflarının bahçesine getirilen TOGG aracını inceleme ve deneme fırsatı buldular. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Üçağaç ve Şube Müdürü Said Yücel’in de katıldığı törende, çocuklar TOGG ile buluşmanın keyfini yaşadılar.

Öğrenciler, meraklı gözlerle aracın her ayrıntısını incelerken, 5 yaşındaki Cemal Aydın’ın bagaj kapağını açınca söylediği, “Öğretmenim burada yatılır, tatile giderken yatılır” şeklindeki sözleri gülümsemelere sebep oldu. Diğer bir öğrenci olan 5 yaşındaki Muhammed Saki Koç ise TOGG’u çok sevdiğini ve çok güzel olduğunu ifade ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Karne törenine katılan Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Üçağaç konuşmasında, “Öğrencilerimizin karne aldığı birinci dönemin son gününde, yerli ve milli aracımız TOGG ile buluşmanın gururunu yaşıyoruz. Yerli üretim eserlerimiz arttıkça, öğrencilerimizin de gururlanacağını biliyoruz” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet tarihinin en büyük hain örgütlerinden olan FETÖ ile bağlantılı olan pilot üsteğmen tutuklandı

Sıradaki haber:

Cumhuriyet tarihinin en büyük hain örgütlerinden olan FETÖ ile bağlantılı olan pilot üsteğmen tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.