h Dolar 34,2950 % 0.02
h Euro 36,9949 % 0.02
h Sterlin 44,3968 % -0.26
h Altın (Gr) 3.013,01 %-0,53
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Amasya’da Kaçak Yollarla Getirilen 20 Bin Dal Makaron İfşa Edildi

Amasya’da Kaçak Yollarla Getirilen 20 Bin Dal Makaron İfşa Edildi

Amasya'da jandarma ekipleri, kaçak makaronları piyasaya sürmeye çalışan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 14 bin boş makaron, 6 bin dolu makaron ve 16 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi. Ayrıca, 2 şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Amasya’da Jandarma ekipleri, kaçak makaronları piyasaya sürmeye çalışan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 14 bin boş makaron ve 16 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. ‘Çilek’ adlı tütün arama köpeği de operasyona katıldı. İki şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı.

Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar sonucunda H.Ş ve H.A.K isimli şahısların piyasadan temin ettiği kıyılmış tütünleri ve boş makaronları doldurarak satışa sundukları bilgisine ulaştı. Bunun üzerine şüphelilerin ikametine operasyon düzenlendi.

‘Çilek’ isimli tütün arama köpeği tarafından gerçekleştirilen aramada, 14 bin adet boş makaron, 6 bin adet tütün dolu makaron ve 16 kilogram kıyılmış tütün bulundu. Ayrıca, 4 adet elektrikli makaron dolum makinesi ve bin adet dolu makaron için hazırlanmış şeffaf poşet ele geçirildi.

Olayla ilgili adli soruşturma devam ediyor.

Mardin’de maskeli kişilerin kuyumcuya düzenlediği silahlı saldırı

Sıradaki haber:

Mardin’de maskeli kişilerin kuyumcuya düzenlediği silahlı saldırı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.