h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Amasya’da kargo araçlarının da karıştığı iki ayrı kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Amasya’da kargo araçlarının da karıştığı iki ayrı kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Amasya’da iki ayrı kargo aracının karıştığı kazalarda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. İlk kaza Suluova ilçesinde meydana geldi. Kargo minibüsü refüje çarparak devrildi ve araçtaki sürücü hayatını kaybetti. Diğer kaza ise Merzifon-Kayadüzü mevkisinde gerçekleşti. Kamyon, kamyonetle çarpışan otomobile çarptı ve 3 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Amasya’da meydana gelen iki ayrı kaza sonucunda kargo araçlarıyla karışan bir kişi hayatını kaybetti ve üç kişi yaralandı. İlk kaza, Suluova ilçesinde gerçekleşti. Salih Yılmaz yönetimindeki Sürat Kargo’ya ait kargo minibüsü, Saraçoğlu Kavşağı mevkisine geldiği sırada kontrolünü kaybederek refüje çarptı ve devrildi. Yılmaz, kaza yerinde hayatını kaybetti. Diğer kaza ise Merzifon-Kayadüzü mevkisinde meydana geldi. İsmail Solmaz yönetimindeki Yurtiçi Kargo’ya ait kargo kamyonu, önünde seyreden ve kamyonetle çarpışan bir otomobile çarptı. Zincirleme şekilde meydana gelen kazada kamyon devrildi ve üç kişi yaralandı. Yaralanan kamyon sürücüsü ve diğer araçlardaki yaralılar Saim Polat ile Furkan Aykır, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri her iki kazayla ilgili inceleme başlattı.

Düğünde havaya ateş etme cinayeti davasında sanığa müebbet hapis cezası talep ediliyor

Sıradaki haber:

Düğünde havaya ateş etme cinayeti davasında sanığa müebbet hapis cezası talep ediliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.