h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Amasya’da otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki araçlara çarpan kaza: 3 kişi yaralandı

Amasya’da otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki araçlara çarpan kaza: 3 kişi yaralandı

Amasya'da aşırı hızla seyir halinde olan bir otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde olan otomobillere çarpıp bir apartmanın bahçesine savruldu. Kazada 5 otomobil hasar görürken 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Amasya’da hız sınırını aşarak seyir halinde olan bir araç, kontrolünü kaybederek yol kenarında park halinde olan diğer araçlara çarptı. Kazada bir araç bir apartmanın bahçesine savruldu ve birkaç araç da hasar gördü. Toplamda beş araç zarar görürken üç kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Mustafa S. adlı sürücü tarafından kullanılan 61 TD 389 plakalı araç, Talat Öncel Caddesi üzerinde aşırı hızlı bir şekilde seyrederken kontrolünü kaybetti. Önce yol kenarında park halinde bulunan 60 TN 295 plakalı araca çarptı ve ardından bir apartmanın bahçesine savurdu. Daha sonra 05 ACB 094 plakalı başka bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle önlerdeki iki araç da zarar gördü.

Sürücü Mustafa S. ve araçta bulunan Kerem Gencay U. ile İsmail Eren K. yaralandı. Olay sonrasında bina sakinleri ve çevredeki insanlar polise haber verdi. Polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri olay yerine gönderildi. Yaralılarının hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi ve ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar. Bahçedeki araç vinç yardımıyla çıkartıldı. Hasar gören diğer iki araç da çekiciyle kaldırılarak götürüldü. Belediye ekipleri ise yola savrulan araç parçalarını temizledi.

Kaza sonrasında araçlarının durumunu merak eden apartman sakinleri büyük şok yaşadı. Araçları hurdaya dönen Mustafa Öztürk, “Evdeydik, bir anda büyük bir gürültü duyduk. Çocuklar kaza olduğunu söyledi. Aşağı indiğimde aracım artık yerinde değildi, bahçeye uçmuştu. Bir araç önce benim aracıma çarptı, sonra da önündeki araca çarptı” dedi. Kazada park halindeki diğer iki aracın da hasar gördüğüne dikkat çeken Öztürk, “Aracım hurdaya döndü. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. En azından ailecek herhangi bir zarar görmedik. Bunun tek tesellisi bu” şeklinde konuştu. Kaza sonucunda üç kişinin yaralandığını belirten Efe Dedeoğlu ise yaralıların hastaneye kaldırıldığını ifade etti. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kuaför, işvereninin kocası tarafından öldürüldü

Sıradaki haber:

Kuaför, işvereninin kocası tarafından öldürüldü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.