h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Aniden açılan araba kapısına çarptı, ardından otomobilin altında kaldı

Aniden açılan araba kapısına çarptı, ardından otomobilin altında kaldı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir aracın kapısı açılması sonucu yola savrulan bisiklet sürücüsü, başka bir aracın altında kalarak yaralandı. İstasyon Bulvarı'nda meydana gelen kaza sonrasında sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralı bisiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde gerçekleşen bir olayda park halinde duran bir aracın kapısı aniden açılınca ortaya çıkan durumun kurbanı, bisiklet sürücüsü oldu. Kaza sonucunda bisiklet sürücüsü, aynı yönde seyreden bir başka aracın altında kaldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralı bisiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Kaza, sabah saatlerinde Efeler ilçesi Cumhuriyet Mahallesi İstasyon Bulvarı üzerinde gerçekleşti. İddialara göre, park halinde olan 09 ET 959 plakalı bir aracın kapısı ani bir şekilde açıldı. Bu esnada yoldan seyir halinde olan bisiklet sürücüsü N.A., aniden açılan kapıya çarparak yola savruldu. Aynı yönde seyreden T.G. yönetimindeki 09 KL 140 plakalı bir başka araç ise bisiklet sürücüsünün altında kalarak bir süre sürükledi. Olayı gören vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından N.A., ambulansla hastaneye götürüldü. Yapılan kontrollerde bisiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin olmadığı belirlendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Mersin’de boğularak yaşamını yitiren çocukların sayısı 2’ye çıktı

Sıradaki haber:

Mersin’de boğularak yaşamını yitiren çocukların sayısı 2’ye çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.