h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ankara İl Jandarma Komutanlığı, cinayet şüphelilerine yönelik operasyon düzenledi

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, cinayet şüphelilerine yönelik operasyon düzenledi

Ankara'da yapılan bir operasyonda, Keçiören İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan 2 firari kasten öldürme suçundan yakalandı. Firar eden şahısların Altındağ ilçesinde gizlendikleri tespit edilmiş ve Jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlenmiştir. B.S. ve E.T. isimli şahısların tutuklanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği bildirildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Altındağ ilçesinde gerçekleştirilen operasyonla kasten öldürme suçundan hükümlü olan 2 firariyi yakaladı. Keçiören İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalar sonucunda 14 Nisan 2022 tarihinde Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen kasten öldürme suçundan mahkumiyet alan ve 8 Aralık 2023 tarihinde Sincan Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan kaçan 2 şahsın Altındağ ilçesinde saklandığını tespit etmiştir. Jandarma ekipleri, 10 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirdikleri operasyonla B.S. adlı kişiye 10 yıl 5 ay, E.T. adlı kişiye ise 4 yıl 5 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezaları bulunarak Altındağ ilçesinde yakalamıştır. B.S. ve E.T., adli makamlara sevk edildikten sonra tutuklanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmiştir.

Elazığ’da Park halindeki bir tırın altına giren otomobilde bir kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Elazığ’da Park halindeki bir tırın altına giren otomobilde bir kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.