h Dolar 34,2382 % -0.13
h Euro 37,1756 % -0.13
h Sterlin 44,5349 % 0.46
h Altın (Gr) 3.010,89 %0,62
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ankara’da bir okulda öğrenciler arasında çıkan kavgada sandalyeler havada uçuştu

Ankara’da bir okulda öğrenciler arasında çıkan kavgada sandalyeler havada uçuştu

Ankara Üniversitesi'nde çıkan kavgada karşıt görüşlü iki grup birbirine sandalye ve şişe fırlatarak saldırdı. Olay, İletişim Fakültesi'nde gerçekleşti. Özel güvenlik güçleri müdahale edemedi ve çevik kuvvet polisleri kavgayı dağıtmak için biber gazı kullandı.

Ankara Üniversitesi’nde karşıt fikirlere sahip olduğu iddia edilen iki grup arasında çıkan bir kavgada yaşananlar tepkilere yol açtı. Şiddet dolu olayda, şişeler ve sandalyeler havada uçuşurken güvenlik güçleri müdahale etmek zorunda kaldı.

Tüm bu olaylar, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde meydana geldi. Karşı görüşlere sahip olduğu iddia edilen iki grup kantinde karşı karşıya gelerek sloganlar atmaya başladılar. Bir süre sonra ise her iki grup, birbirlerine masa, sandalye ve şişe fırlatmaya başladı. Özel güvenlik görevlileri kavgayı durdurmak için çabaladı, ancak başarılı olamadı ve sonunda polisten yardım istendi. Çevik kuvvet polisi olay yerine gelerek kavgaya karışanları dağıtmak için biber gazı kullanmak zorunda kaldı.

Kırklareli’nde Sınır Polisi 10 Kaçak Göçmeni Yakaladı

Sıradaki haber:

Kırklareli’nde Sınır Polisi 10 Kaçak Göçmeni Yakaladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.