h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ankara’da çöp depolama sahasında bebek cesedi keşfedildi

Ankara’da çöp depolama sahasında bebek cesedi keşfedildi

Ankara'nın Başkent'te, Sincan ilçesindeki çöp depolama alanında yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi bulundu. Bu acı olayı çöp ayırma işlemi yapan görevliler keşfetti. İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, bebeğin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Jandarma ekipleri ve savcının incelemesinin ardından ceset, Ankara Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Soruşturma başlatıldı.

Başkent’te çöp depolama alanında yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi bulundu. Çevredeki görevliler, Sincan ilçesi Yenikent Zir Vadisi’ndeki çöp depolama alanında çöp ayırma işlemi yaparken yerde hareketsiz yatan bebek cesedini fark etti. Durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildiren görevliler, bölgeye yardım çağırdı. Sağlık ekipleri, bebek için ne yazık ki kurtarma müdahalesinde bulunamayacaklarını tespit etti. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekipleri olayı inceledikten sonra bebek cesedi, Ankara Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Soruşturma şu an devam etmektedir.

Samsun’da 25 bin 357 sentetik ilaç ile yakalanan şüpheli tutuklandı!

Sıradaki haber:

Samsun’da 25 bin 357 sentetik ilaç ile yakalanan şüpheli tutuklandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.