h Dolar 34,2684 % -0.03
h Euro 37,1183 % -0.03
h Sterlin 44,5595 % 0.55
h Altın (Gr) 3.011,05 %0,62
h BIST100 8.862,97 %1,70
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ankara’da Mobilyacılar Sitesinde Meydana Gelen Korkutucu Yangında 2 Dükkan Hasar Gördü

Ankara’da Mobilyacılar Sitesinde Meydana Gelen Korkutucu Yangında 2 Dükkan Hasar Gördü

Altındağ, Ankara'da bulunan bir mobilya imalathanesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. İmalathanenin çatısında başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. Yangının diğer imalathanelere sıçramaması için önlemler alındı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor. Yangının kontrol altına alınması için 2 saat süren müdahalenin ardından yangının nedeni belirlenmeye çalışılıyor.

Altındağ’da bulunan bir mobilya üretim sitesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı.

Yangın, Ulubey Mahallesi’ndeki Yağız Caddesi’nde faaliyet gösteren bir mobilya imalathanesinde başladı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmemektedir. Ancak, çıkan yangının çatıdan başlayıp hızla yayıldığı belirtilmektedir. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi ve çevredeki diğer imalathanelere sıçramaması için güvenlik önlemleri alındı.

Yangın sırasında imalathane çalışanlarının olmadığı belirtilmektedir. İmalathanede bulunan kumaş dükkanının içerisinde sünger depolandığı ifade edilmektedir. Bu nedenle yangının süngerlerden kaynaklandığı düşünülmektedir. Yangın 2 saatlik bir müdahalenin ardından kontrol altına alınırken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülmektedir.

Isparta’da Kumar Oynayan 4 Kişiye 25 Bin 700 TL Ceza Verildi

Sıradaki haber:

Isparta’da Kumar Oynayan 4 Kişiye 25 Bin 700 TL Ceza Verildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.