h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Antalya’da şehirlerarası otobüsün de karıştığı kaza ucuz atlatıldı

Antalya’da şehirlerarası otobüsün de karıştığı kaza ucuz atlatıldı

Antalya'da araç üst geçidinde meydana gelen trafik kazasında, şehirlerarası otobüs ve 3 araç karıştı. Kazada yaralanan olmazken, hafif ticari araç ve bir otomobil kullanılamaz hale geldi. Yan dönen otomobil ise diğer sürücülerin yardımıyla güvenli şeride alındı. Kazanın ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Antalya’da araç üst geçidinde meydana gelen trafik kazasında şehirlerarası bir otobüs ve 3 araç birbirine çarptı. Neyse ki kazada yaralanan olmadı ve durum ucuz atlatıldı. Kazada hafif ticari araç kullanılamaz hale gelirken, diğer bir araç ise yan döndü. Ancak diğer araçların sürücüleri tarafından güvenli bir şeride itildi.

Kaza, Kepez ilçesi Yükseliş Mahallesi Gazi Bulvarı’ndaki araç üstgeçidinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Hasan Okan Çıtır’ın kullandığı 34 GDJ 820 plakalı Toyota otomobil, Sadık Devir’in yönetimindeki 07 BDJ 985 plakalı araçla çarpıştı. Kontrolünü kaybeden bu araçların ardından Mehmet Ateş’in idaresindeki 45 FV 030 plakalı Opel hafif ticari araç ve Alanya’dan Antalya otogarına gitmekte olan Muammer Mutlu’nun kullandığı 07 ZG 229 plakalı Temsa şehirlerarası otobüs de kaza yerine dahil oldu. Kaza sonucunda hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi ve yan dönen bir otomobil meydana geldi.

Sürücülerin desteğiyle araçlar güvenli şeride alındı

Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından sürücülerin ve yolcuların herhangi bir yaralanma yaşamadığı belirlendi. Trafik akışı kontrol altına alındı ve polis ekipleri kazaya müdahale etti. Yan dönen otomobil, kaza yerine müdahale eden sürücülerin desteğiyle güvenli bir şeride çekildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sisli yolda yaşanan kaza: 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Sisli yolda yaşanan kaza: 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.