h Dolar 34,1515 % 0.04
h Euro 38,0034 % 0.04
h Sterlin 45,7244 % 0.23
h Altın (Gr) 2.894,45 %0,33
h BIST100 9.887,75 %-0,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Antalya sahilinde cansız bedeni kıyıya vuran genç bir kadın bulundu.

Antalya sahilinde cansız bedeni kıyıya vuran genç bir kadın bulundu.

Antalya'nın Serik ilçesinde sahil kıyısında genç bir kadın cesedi bulundu. Cesedin kimliği ve ölüm nedeni inceleniyor. Otel çalışanları durumu fark ederek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Cesedin genç bir kadına ait olduğu belirlendi. Ceset, olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinden sonra kimlik tespiti ve ölüm nedeni için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Antalya’nın Serik ilçesinde sahil kıyısında genç bir kadın cesedi bulundu. Olay hakkında yapılan incelemeler devam ediyor.
Kadriye Turizm Merkezi Sahili’nde çalışanlar, sabah erken saatlerde hareketsiz bir kişiyi kıyıda fark etti ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İncelemeler sonucunda, hayatını kaybetmiş genç bir kadına ait cesedin bulunduğu belirlendi.
Ceset, olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yapacağı incelemelerin ardından kimlik ve ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Süt yüklü kamyon devrildi: 1 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Süt yüklü kamyon devrildi: 1 kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.