h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Antalya’da 3 çocuğunun annesini 17 bıçak darbesiyle öldüren koca tutuklandı!

Antalya’da 3 çocuğunun annesini 17 bıçak darbesiyle öldüren koca tutuklandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kadın, eşini 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Yılmaz Gündüz isimli şahıs, tartışma sonucunda eşi Burcu Gezersoy'u bıçaklayarak öldürdü. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kanlar içerisinde yerde bulunan kadınla karşılaştı. Burcu Gezersoy, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Koca ise tedavisinin ardından gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kepez ilçesinde bir kocanın eşini 17 yerinden bıçaklayarak öldürmesiyle korkunç bir olay yaşandı. Yılmaz Gündüz adlı halı pazarlamacısı, dini nikahlı eşi Burcu Gezersoy ile gece saatlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Gündüz, Gezersoy’u ekmek bıçağıyla 17 kez bıçakladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, kanlar içinde kalan Gezersoy’u buldu. Ne yazık ki, olay yerinde yapılan müdahalelere rağmen 3 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti. Şüpheli kendisine de zarar vermişti ve polis tarafından gözaltına alındı. Cenaze, otopsi işlemlerinin ardından aile tarafından teslim alınarak Uşak’ta toprağa verilecek. Koca ise tedavisinin tamamlanmasının ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu korkunç olay, halkın ve arama motorlarının dikkatini çekecek bir başlıkla duyurulmalı.

Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi

Sıradaki haber:

Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.