h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Antalya’da bağımsız bir evde çıkan yangın korku yarattı

Antalya’da bağımsız bir evde çıkan yangın korku yarattı

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir müstakil evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında evde yaşayanlar zarar görmeden dışarı çıktı. Yangının sebebi henüz belirlenemedi. İtfaiye ekipleri yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucunda yangını kontrol altına aldı. Yangında evin bir odası kullanılamaz hale gelirken, diğer odalarda da kısmi zarar meydana geldi. Olayın çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Antalya’nın merkez Kepez ilçesinde, tek başına bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Yangın, saat 14.15 sularında Kepez ilçesi Sütçüler Mahallesi’nde bulunan bir evde başladı. Henüz neden kaynaklandığı belirlenemeyen yangında, evde yaşayanlar hemen dışarı çıkarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonucunda yangını söndürdü. Yangın sırasında özellikle bir odaya yığılan eşyalar tamamen küle dönerken, evde can kaybı veya yaralanma olmadı. Ancak bir oda kullanılamaz hale geldi ve diğer odalar da kısmi zarar gördü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Burdur’da iki katlı evde meydana gelen yangın, büyük bir felaketle sonuçlandı ve ev tamamen küle döndü.

Sıradaki haber:

Burdur’da iki katlı evde meydana gelen yangın, büyük bir felaketle sonuçlandı ve ev tamamen küle döndü.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.