h Dolar 34,0956 % 0.17
h Euro 38,0820 % 0.17
h Sterlin 45,3352 % -0.02
h Altın (Gr) 2.832,82 %0,14
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Antalya’da beton mikseriyle çarpışan adam hayatını kaybetti

Antalya’da beton mikseriyle çarpışan adam hayatını kaybetti

Antalya'nın Finike ilçesinde bir beton mikseri, emniyet şeridinde duran bir otomobilin bagajından eşya almaya çalışan bir adama çarptı. Kaza sonucunda adam feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, Finike ilçesindeki Hasyurt Mahallesi Kumluca Finike D-400 Karayolu'nda meydana geldi. Otomobilin bagajından bir şey almaya çalışan Doğan Gündüz'e beton mikseri çarptı. Gündüz olay yerinde hayatını kaybederken, diğer kişiler yaralanmadı. Cenaze otopsi için morga kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Finike ilçesinde yaşanan korkunç kaza sonucunda, bir beton mikseri emniyet şeridinde duran bir otomobile çarptı ve otomobilin bagajından eşya almaya çalışan bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Hasyurt Mahallesi Kumluca Finike D-400 Karayolu Tır Parkı Kavşağı’nda saat 12.15 sularında meydana gelen bu kazada, 34 KY 9898 plakalı otomobil Finike istikametine doğru ilerlemekteyken emniyet şeridinde durdu. Bu esnada otomobilin bagajından bir şey almaya çalışan Doğan Gündüz’e, Finike istikametine doğru seyir halinde olan M.Y. tarafından kullanılan 65 ACB 351 plakalı beton mikseri çarptı. Maalesef bu korkunç kazada Doğan Gündüz yaşamını yitirirken, Atilla Gündüz ve beton mikseri sürücüsü M.Y. yaralanmadı. Beton mikseri ise yan yatmış bir halde durabildi. Cenaze otopsi için morga götürülerek, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kadınlar Şehir İçi Ulaşımda Başrol Oynuyor

Sıradaki haber:

Kadınlar Şehir İçi Ulaşımda Başrol Oynuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.