h Dolar 34,1145 % 0.28
h Euro 38,1184 % 0.28
h Sterlin 45,3512 % 0.1
h Altın (Gr) 2.861,40 %1,15
h BIST100 9.974,53 %-0,01
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Antalya’da bir SUV araç, uçuruma uçtu: Gözleriniz şaşkınlıkla dolacak

Antalya’da bir SUV araç, uçuruma uçtu: Gözleriniz şaşkınlıkla dolacak

Antalya Saklıkent turizm merkezinde bugün meydana gelen kazada, sürücüsü belirlenemeyen SUV tipi araç 30 metrelik bir uçuruma düştü. Araçta bulunan 2 kişi ise kazayı yara almadan atlattı. Kazanın anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Ilginç Kaza Antalya’da Meydana Geldi! Araç Uçuruma Yuvarlandı, Ancak 2 Kişi Yara Almadan Kazayı Atlattı

Antalya’nın Saklıkent turizm merkezinde dikkat çekici bir kaza meydana geldi. Bugün yaşanan olayda, sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 DP 4550 plakalı SUV tipi araç, beklenmedik bir şekilde uçurumdan aşağıya düştü. Araç, yaklaşık 50 metre yükseklikten aşağıya uçarken içerisinde bulunan 2 kişi büyük bir şans eseri kazayı yara almadan atlattı.
Kaza anı ise çevrede bulunan bir kamera tarafından kaydedildi.
Kazadan hemen sonra, olay yerine koşan vatandaşlar araçtaki kişilere yardımcı oldu ve onları güvenli bir şekilde kurtardı. Jandarma ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.
Bu şaşırtıcı kaza, tüm dikkatleri üzerine çekti ve insanların merakını uyandırdı. Antalya’da meydana gelen bu olay, arama motorlarında da yoğun bir şekilde tıklama alabilir.

Suriye’nin kuzeyinde PKK hedeflerine hava saldırısı yapıldı, dumanlar Nusaybin ilçesinden bile görüldü

Sıradaki haber:

Suriye’nin kuzeyinde PKK hedeflerine hava saldırısı yapıldı, dumanlar Nusaybin ilçesinden bile görüldü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.