h Dolar 34,2935 % 0.17
h Euro 37,1951 % 0.17
h Sterlin 44,6164 % 0.19
h Altın (Gr) 3.000,77 %-0,36
h BIST100 8.836,25 %-0,41
a
  • Vakit
  • Gündem
  • ANTİAD Başkanı Köleoğlu, “Derneğimizin hedefi, şehrimiz için çalışmak” diyor

ANTİAD Başkanı Köleoğlu, “Derneğimizin hedefi, şehrimiz için çalışmak” diyor

ANTİAD üyeleri, yönetim kurulunun organize ettiği istişare ve mali sunum toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, 2023 dernek faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve 2024 dernek vizyonu için istişarelerde bulunuldu. ANTİAD Başkanı Bilal Köleoğlu, dernek vizyonunun ve verilen sözlerin büyük ölçüde tamamlandığını ve yeni projelerle Antalya'nın iş dinamiklerini artırmayı amaçladıklarını belirtti. Toplantının sonunda bir grup fotoğrafı çekildi.

ANTİAD üyeleri, yönetim kurulu tarafından düzenlenen bir istişare ve mali sunum toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Köleoğlu’nun 2023 yılı dernek faaliyetlerini sunmasının ardından Sayman Üye Memet Peçen ve Sayman Yardımcısı Lale İlhan Atay’ın hazırladığı sunumda, üyelere 2023 yılı mali verileri aktarıldı. Sunumun ardından, 2024 dernek vizyonu için üyelerle istişarelerde bulunuldu.

ANTİAD Başkanı Bilal Köleoğlu, dernek vizyonunun ve seçim öncesi verilen sözlerin neredeyse yüzde 70’inin tamamlandığını ve yeni projelere başladıklarını belirtti. Köleoğlu, “Derneğimizin vizyonuyla şehrimiz için çalışmak en büyük hedefimiz. 2024 yılında da kentin iş dinamiklerini artırmak için yeni projelerle çalışacağız. Amacımız daha güzel ve gelişmiş bir Antalya” şeklinde konuştu. Toplantının sonunda ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Köleoğlu ve katılımcı üyelerle birlikte toplantı fotoğrafı çekildi.

Atılmış bakırlarla hayata yeniden katılım sağlayan terapi yöntemi dikkat çekiyor

Sıradaki haber:

Atılmış bakırlarla hayata yeniden katılım sağlayan terapi yöntemi dikkat çekiyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.