h Dolar 34,2963 % 0.1
h Euro 36,9715 % 0.1
h Sterlin 44,3447 % -0.33
h Altın (Gr) 2.994,93 %-1,08
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Araçların arasında sıkışıp kalmaktan son anda kurtuldu, tüyler ürperten kaza anı görüntülendi

Araçların arasında sıkışıp kalmaktan son anda kurtuldu, tüyler ürperten kaza anı görüntülendi

Burdur'un Gölhisar ilçesinde meydana gelen kaza, bir öğrenci servisi ile bir otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşti. Kaza esnasında yol kenarına park etmiş bir araç ile çarpışan otomobil sürücüsü yaralandı. Kazaya şahit olan bir vatandaş ise savrulan aracın arasında kalmaktan son anda kurtuldu. Polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Gölhisar ilçesinde kontrolden çıkarak kavşağa giren bir öğrenci servisi ile otomobil arasında yaşanan çarpışma sonucunda 1 kişi yaralandı. Kaza anında yol kenarında park eden bir vatandaş da iki araç arasında kalmaktan son anda kurtuldu.

Olay, saat 13.10 sularında Gölhisar ilçesi Çeşme Mahallesi Burdur Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, 15 AAK 010 plakalı öğrenci servisi sürücüsü Serdar G., otogar kavşağından Çeşme Meydanı istikametine seyir halinde olan 15 HU 768 plakalı Tofaş marka otomobil sürücüsü Hüseyin E. ile kavşakta çarpıştı. Çarpışma sonucunda otomobil savrularak önceden park edilmiş başka bir otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin E. yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Hüseyin E., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında Gölhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Park ettiği otomobilin arasında kalmaktan son anda kurtuldu

Kazadan kısa bir süre önce aracını yol kenarına park eden bir vatandaş ise savrulan otomobil ile kendi aracı arasında kalmaktan son anda kurtuldu. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kırıkkale’de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Sıradaki haber:

Kırıkkale’de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.