h Dolar 34,1135 % 0.03
h Euro 37,9381 % 0.03
h Sterlin 45,0743 % -0.1
h Altın (Gr) 2.797,46 %-0,18
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Artvin’de trafik kazasında yaşamını yitiren anne ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Artvin’de trafik kazasında yaşamını yitiren anne ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Artvin'in Arhavi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, karne günü annesiyle birlikte yürüyen Ömer Nazım Külünk kamyonetin çarpması sonucunda hayatını kaybetti. Annesiyle birlikte defnedilen Külünk'ün, babasının yurt dışında çalıştığı ve cenazeye katıldığı belirtildi. Arhavi ilçesi bu acı olayla yas tutarken, kaza sonucunda hayatını kaybeden anne ve oğlu için merasim düzenlendi.

Artvin’in Arhavi ilçesinde, karne günü birlikte yürüyüş yaparken Hülya ve oğlu Ömer Nazım Külünk, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Babaları yurt dışında çalıştığı için anne ve oğulun cenazeleri memleketlerinde defnedildi.
Edinilen bilgilere göre, kaza Musazade Mahallesi’nde 19 Ocak Cuma akşamı meydana geldi. İ.Ö. tarafından kullanılan 08 AAJ 566 plakalı Nissan marka kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarında yürüyen Hülya Külünk (40) ve oğlu Ömer Nazım Külünk’e (12) çarptı. Anne ve oğul olay yerinde hayatını kaybederken, ilçe büyük bir üzüntüye büründü.
Arhavi Cumhuriyet Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi olan Ömer Nazım Külünk’ün hayatını kaybettiği gün karne heyecanı yaşadığı öğrenildi.
Baba Turan Külünk’ün yurt dışında çalıştığı memleketine gelmesiyle anne ve oğul toprağa verildi. Cenaze namazı Arhavi Merkez Camii’nde kılındı ve Kaymakam Burak Çimşir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş ve yakınları da katıldı. Baba Turan Külünk ise ayakta durmakta zorluk çekti.
Anne ve oğlu, cenaze namazının ardından Cumhuriyet Mahallesi’ndeki aile kabristanına defnedildi.

Samsun’da 2023 yılında bin 131 kişiye iş imkanı yaratıldı

Sıradaki haber:

Samsun’da 2023 yılında bin 131 kişiye iş imkanı yaratıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.