h Dolar 34,2482 % 0.35
h Euro 37,2283 % 0.35
h Sterlin 44,6925 % 0.56
h Altın (Gr) 2.988,60 %1,17
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Aşık Olduğu Kızı Öldürdü, Sonra Kendini Vurdu

Aşık Olduğu Kızı Öldürdü, Sonra Kendini Vurdu

Sultanbeyli'de reddedilen bir adam, sevdiği kızı vurdu ve kendini ateş ederek intihar etti. Kız ağır yaralandı, adam ise hastanede öldü. Olay, bir düğün salonunda gerçekleşti. Polis ekipleri olay yerinde önlemler aldı ve soruşturma başlattı.

Sultanbeyli’de Reddedilen Genç Kızın Hayatını Kaybettiği Silahlı Saldırı

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde, kendi tarafından reddedilen bir genç kızın hayatını kaybettiği üzücü bir silahlı saldırı gerçekleşti. Olayda saldırgan olan Ahmet Taşan, önce genç kızı vurdu, ardından da intihar etti. Saldırı sonucunda genç kız ağır yaralanırken, saldırgan ise hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Necip Fazıl Mahallesi, Ziynet Sokak’taki bir düğün salonunda saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Ahmet Taşan, daha önce ailesiyle birlikte verilmediği için istediği genç kız Kader T’yi düğün salonunda belinden çıkardığı silahla vurdu. Genç kız ağır şekilde yaralanarak kanlar içinde yere yığıldı. Ardından Ahmet Taşan, silahı kendi kafasına doğrultarak intihar etti. Olay yerinde bulunan ağır yaralı genç kız acil olarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybeden Ahmet Taşan ise hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı ve olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu üzücü olay, hem vatandaşları hem de yetkilileri derinden etkiledi.

Çiftçi, kesilen ağaç altında hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Çiftçi, kesilen ağaç altında hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.