h Dolar 34,0956 % 0.17
h Euro 38,0820 % 0.17
h Sterlin 45,3352 % -0.02
h Altın (Gr) 2.832,82 %0,14
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Atlı Spor Tesisleri’nde büyük talep görmeye devam ediyor

Atlı Spor Tesisleri’nde büyük talep görmeye devam ediyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atlı Spor Tesisleri, 2023 yılında 75 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Tesis, insanların günlük hayattaki stresten uzaklaşmak ve keyifli zaman geçirmek amacıyla tercih ettiği bir yer haline gelmiş durumda. Kahvaltılarını deniz manzaralı kafede yapan aileler, atlarla keyifli zaman geçirebiliyor. Tesiste, kapalı ve açık manejler ile 8 paddok bulunmaktadır. Ayrıca binicilik eğitimi de verilen tesis, binicilik meraklıları için eşsiz bir deneyim sunuyor. 28 atın yer aldığı tesis, eşsiz manzarasıyla her mevsim misafirlerini ağırlıyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, tesisin her geçen yıl daha da ilgi gördüğünü ifade etti ve 2023 yılında 75 bin ziyaretçiyi ağırladıklarını belirtti.

“Samsun Büyükşehir Belediyesi, Atlı Spor Tesisleri’ni 2023 yılında 75 bin kişinin ziyaret ettiğini duyurdu. Hem stresten uzaklaşmak hem de keyifli bir zaman geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından ilgi gören tesis, ailelerin deniz manzaralı kafede kahvaltı yapmasına ve atlarla keyifli vakit geçirmesine imkan sağlıyor. Çocuklar da tesiste ata binmeyi öğreniyor. Tesiste 55 bin dönüm alanda kapalı, açık ve long manejler ile birlikte 8 padok bulunuyor.

Atlı Spor Tesisleri’nde 28 atın bulunduğunu ve burada binicilik meraklısı yetişkin ve çocuklara eğitim verildiğini belirten yetkililer, ayda ortalama olarak 130 kişiye binicilik eğitimi verdiklerini ifade etti. Tesiste ayrıca arazi turları, hobi amaçlı yetişkin ve midilli gezileri düzenleniyor. Büyükşehir Belediyesi Atlı Spor Tesisleri her mevsimde farklı bir güzellik sunarak misafirleri ağırlıyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atlı Spor Tesisleri’ne olan ilginin her geçen yıl arttığına dikkat çekerek, “Ziyaret edenler tesise hayran kalıyor. 2023 yılında 75 bin vatandaşımızı tesisimizde misafir ettik. 25 bin kişi ise atlarımıza binip onlarla vakit geçirdi. Her ay ortalama 130 kişiye binicilik eğitimi vererek lisanslı sporcular yetiştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Siirt’te bıçaklanan polis, boynundan yaralandı

Sıradaki haber:

Siirt’te bıçaklanan polis, boynundan yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.