h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Aydın İl Jandarması Uyuşturucu Ticaretine Karşı Geçit Vermiyor

Aydın İl Jandarması Uyuşturucu Ticaretine Karşı Geçit Vermiyor

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı operasyonlarda Buharkent, Koçarlı, Kuyucak ve Nazilli ilçelerinde uyuşturucu satıcısı ve kullanıcısı olan 6 şüpheli yakalandı. Şüpheliler sağlık kontrolünde uyuşturucu kullandıkları belirlendi. Soruşturma devam ediyor.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Buharkent, Koçarlı, Kuyucak ve Nazilli ilçelerinde uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan kişilere yönelik operasyonlar düzenledi. Operasyonlar sonucunda, H.D., O.S., L.G., S.K., M.D. ve H.A. adlı 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler sağlık taramasından geçirildiğinde uyuşturucu kullandıkları tespit edildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu kullanımının ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Buharkent, Koçarlı, Kuyucak ve Nazilli ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, uyuşturucu satıcıları ve kullanıcıları hedef alındı. Şüphelilerin sağlık kontrollerinde, uyuşturucu kullanımı tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaymakam Erdem, pazarcı esnafını ziyaret etti

Sıradaki haber:

Kaymakam Erdem, pazarcı esnafını ziyaret etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.