h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Aynı addaki dede ve torunu, yangın çıkan araçta hayatını kaybetti

Aynı addaki dede ve torunu, yangın çıkan araçta hayatını kaybetti

Denizli'nin Çivril ilçesinde meydana gelen kazada takla atan araçta sıkışan dede ve torun hayatını kaybetti. Anne ve diğer kardeş ise yaralandı. Kazanın olduğu yerde geçmişte bir astsubayın hayatını kaybettiği başka bir kaza yaşanmıştı. Kazada hayatlarını kaybeden dede ve torunun cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından Çivril'de defnedilecek. Anne ve diğer çocuğun ise hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Denizli’nin Çivril ilçesinde meydana gelen kaza sonucunda, dede ve torun hayatlarını kaybettiler. Araç takla atarken sıkışan ikiliye yardım için müdahale edildi, ancak maalesef kurtarılamadılar. Kazada, araçta bulunan anne ve diğer kardeş ise yaralandılar.

Kaza, Tekke Mahallesi’nde gerçekleşti. Kazanın nedeni hakkında bilgilere göre, araç sürücüsü olan Ramazan Mermer, virajı alamayarak kontrolünü kaybetti. Araç şarampole devrildi ve hemen yanmaya başladı. Mukaddes Mermer, kazadan kendi çabalarıyla kendini ve bir çocuğunu kurtarabildi, ancak dedesi ile aynı adı taşıyan küçük Ramazan araçta sıkışıp kaldı.

Yangın söndürüldükten sonra araçtan çıkarılan dede ve torununun cansız bedenleri olay yerinde bulunan itfaiye tarafından çıkartıldı. Dede ve torunun cenazeleri, Çivril Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazada yaralanan anne ve diğer çocuk ise Dinar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Anne Mukaddes Mermer ve çocuğunun hayati tehlikelerinin olmadığı açıklandı. Dede ve torunun cenazeleri, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Tekke köyünde defnedilecekler.

Bu bölgede daha önce de bir astsubayın hayatını kaybettiği bir kaza yaşanmıştı.

12 kişi, ‘Mercek-10 Operasyonu’ kapsamında gözaltına alındı

Sıradaki haber:

12 kişi, ‘Mercek-10 Operasyonu’ kapsamında gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.