h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ayvalık’ta hapis cezası bulunan firari polis, 21 yıl 6 ay cezasından kaçamadı.

Ayvalık’ta hapis cezası bulunan firari polis, 21 yıl 6 ay cezasından kaçamadı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 21 yıl 6 ay hapis cezası olan ve silahla tehdit suçuyla aranan bir kişi polis tarafından yapılan şafak operasyonuyla yakalandı. K.K. isimli şahıs, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal bir mahallede ele geçirildi ve üzerinden ruhsatsız bir silah bulundu. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi. Balıkesir'deki suçlarla mücadele konusunda kararlılıkla devam edileceği belirtildi.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 21 yıl 6 ay hapis cezası bulunan ve silahla tehdit suçundan kaçan bir kişi, polis tarafından şafak operasyonuyla yakalandı. K.K. adındaki şahısın, Burhaniye İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından kasten adam öldürme suçundan hüküm giydiği ve ayrıca silahla tehdit suçundan da firari olduğu belirlendi. Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Asayiş Büro Amirliği ekipleri, fiziki takibin ardından bugün sabah saatlerinde gerçekleştirdikleri operasyonla K.K.’yi kırsal bir mahallede yakaladı. Üzerinde ruhsatsız bir silah bulunan K.K., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ise yaptığı açıklamada, suç ve suç unsurlarıyla mücadelede kararlılıkla devam edileceğini vurguladı.

Rus kadının dağda ölü bulunmasıyla ilgili son bilgiler açıklandı!

Sıradaki haber:

Rus kadının dağda ölü bulunmasıyla ilgili son bilgiler açıklandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.