h Dolar 34,2963 % 0.1
h Euro 36,9715 % 0.1
h Sterlin 44,3447 % -0.33
h Altın (Gr) 2.994,93 %-1,08
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ayvalık’ta su tahliye ve hasar tespit çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Ayvalık’ta su tahliye ve hasar tespit çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki dere taşkınları sonucunda su baskınları meydana gelmiş ve hasar tespit ve su tahliye çalışmaları devam ediyor. Nikita Deresi'nin taşmasıyla meydana gelen su baskınlarına karşı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, AFAD, Karayolları ekipleri, polis ve jandarma ekipleri hızlı bir şekilde müdahale etmiştir. Su tahliye çalışmaları yapılırken, su baskınından etkilenen zeytinyağı fabrikaları, iş yerleri ve konutlarda hasar tespiti yapılmaktadır.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde meydana gelen dere taşkınlarının ardından su baskınlarının yol açtığı hasar tespit ve su tahliye çalışmaları hala devam ediyor.

Ayvalık’ın Telli Kavak mevkiinde, Nikita Deresi’nin taşması sebebiyle yaşanan su baskınları sonucunda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, AFAD, Karayolları ekipleri, polis ve jandarma hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti ve çalışmalara başladı. Ekipler, bir taraftan suyun tahliye edilmesi için çaba harcarken, diğer taraftan da su baskınından etkilenen zeytinyağı fabrikaları, iş yerleri ve konutlarda hasar tespit çalışmalarına başladılar.

Marmaris’te kumarhaneye çevrilen daireye baskın

Sıradaki haber:

Marmaris’te kumarhaneye çevrilen daireye baskın

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.