h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Babaeski’de Umre yolcuları gözyaşlarıyla uğurlandı

Babaeski’de Umre yolcuları gözyaşlarıyla uğurlandı

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde umreye gidecek olan vatandaşlar için uğurlama töreni düzenlendi. Babaeski İlçe Müftülüğü tarafından yapılan programa katılan umre kafilesi dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı. İlahilerin okunduğu ve dua edildiği törende vatandaşlar yakınlarıyla vedalaşarak kutsal topraklara gitmek için otobüslerle yola çıktılar. Uçakla yolculuk yapacak olan umre yolcuları, heyecanlarını herkesin yaşamasını dileyerek temennilerini paylaştılar.

Babaeski’de yaşayan vatandaşlar, umre için dualar eşliğinde uğurlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ve Babaeski İlçe Müftülüğü tarafından Merkez Cedit Ali Paşa Camii’nde düzenlenen programda, umre kafilesi için uğurlama töreni gerçekleştirildi. Camide din görevlileri tarafından ilahiler okunup, İlçe Müftüsü Dr. Faruk Koçak tarafından dua edildi. Yakınlarıyla vedalaşan umre yolcuları, telbiye ve dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı. Vatandaşlar, otobüslerle ilçeden ayrıldıktan sonra hava yoluyla kutsal topraklara geçiş yapacaklar. Kutsal topraklara gidecek olmanın heyecanını yaşayan vatandaşlar, herkesin bu duyguyu tatması temennisinde bulundu.

Gazzeli çocukları unutmayan sergi: Özel çocukların resimleri bir araya getirildi!

Sıradaki haber:

Gazzeli çocukları unutmayan sergi: Özel çocukların resimleri bir araya getirildi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.