h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bağcılar’da bir tekel bayisine yapılan silahlı saldırıyı gerçekleştiren 2 kişi polis tarafından yakalandı.

Bağcılar’da bir tekel bayisine yapılan silahlı saldırıyı gerçekleştiren 2 kişi polis tarafından yakalandı.

Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı gerçekleştiren 2 kişi yakalandı. Güvenlik kamerasına yansıyan saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, iş yeri sahibi ve yakını büyük bir korku yaşadı. Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde saldırı sonucu 2 adet fişek isabet ettiği ve saldırganların yakalandığı belirlendi. Şüpheliler, adliyeye sevk edilerek cezai soruşturma başlatıldı.

Bağcılar’da Tekel Bayisine Silahlı Saldırı: Saldırganlar Yakalandı

Bağcılar Mahmutbey Mahallesi’nde bulunan bir tekel bayisinde gerçekleşen olayda, iki silahlı saldırganın yakalanması sağlandı. Olay, 15 Ocak’ta saat 23.00 sularında meydana geldi. İddialara göre, Hacer Kardaş’ın işlettiği tekel bayisine maskeli ve silahlı iki kişi motosikletle gelerek rastgele ateş açtı. Saldırı sırasında iş yerinde bulunan Kardaş ve bir yakını büyük bir korku yaşadı. Neyse ki, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Hemen polis ekiplerine haber veren Kardaş, güvenlik kameralarından saldırganları kimliğini tespit etmek için yardım istedi. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu ve saldırganların yakalanması için çalışmalara başladı. İnceleme ve araştırmalar sonucunda, saldırı sırasında iş yerine isabet eden 2 adet fişek ve çevrede bulunan 2 adet boş kovan ele geçirildi. Yapılan çalışmalarda, olayın sorumlusu E.K. adındaki şahıs ile G.D. adındaki şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin daha önce benzer ve çeşitli suçlardan kayıtları olduğu belirlendi. Yakalanan şahıslar, “Mala Zarar Verme” ve “Silahla Tehdit” suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Eşyalarıyla dolup taşan ev sürprizi: İnanılmaz manzaraya hazır olun

Sıradaki haber:

Eşyalarıyla dolup taşan ev sürprizi: İnanılmaz manzaraya hazır olun

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.