h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Balıkesir’de gerçekleşen sosyal medya operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı

Balıkesir’de gerçekleşen sosyal medya operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı

Balıkesir'de Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, sosyal medyada bazı kişileri hedef göstererek hakaret, iftira atmak ve hukuka aykırı yayın yapma suçları nedeniyle 4 şahıs gözaltına alındı. Şüphelilerin ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda dijital materyallere el konuldu.

Balıkesir’de, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla sosyal medya üzerinden bazı kişilerin hedef gösterilerek hakaret, iftira atmak ve hukuka aykırı yayın yapma suçlarıyla ilgili olarak 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan incelemeler sonucunda, sosyal medya platformlarında bazı kişilerin hedef gösterilerek hakaret, iftira atmak ve kişisel verilerin hukuka aykırı şekilde kullanılarak yayınlamalar yapıldığı tespit edildi. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda bir operasyon düzenledi ve K.Y, L.Ö, H.A ve L.M isimli toplam 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise dijital materyallere el konuldu ve incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Uşak’ta 4 katlı binada çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi

Sıradaki haber:

Uşak’ta 4 katlı binada çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.