h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Balıkesir’de Minibüs Devrildi, Servis Kazasında Yaralananlar Var

Balıkesir’de Minibüs Devrildi, Servis Kazasında Yaralananlar Var

Balıkesir'in Gönen ilçesinde aşırı yağışlı havalarda servis minibüsü kaza yaptı. Minibüs, kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve yan yattı. Kaza sonucunda şoför ve bir yolcu yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Balıkesir’in Gönen İlçesi’nde yoğun yağış dolayısıyla kayganlaşan yolda meydana gelen kazada bir servis minibüsü devrildi.

Gönen ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlar, Gönen-Bandırma Kara Yolu’nda bir kaza yaşanmasına neden oldu. Bandırma istikametine seyreden C.C. isimli şoförün kullandığı servis minibüsü, kayganlaşan yolda direkt refüjü aşarak karşı şeride savruldu ve yan yattı.

Kaza sonucunda, servis şoförü C.C. ve yolcu A.Ü. yaralandı. Kazanın ardından yol bir süreliğine trafiğe kapandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma ise halen devam etmektedir.

Van’da kaybolan 12 yaşındaki çocuğun ölü bedeni bulundu

Sıradaki haber:

Van’da kaybolan 12 yaşındaki çocuğun ölü bedeni bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.