h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bandırma Emniyeti, 3 kişinin üzerinde uyuşturucu madde bulundurması nedeniyle müdahalede bulundu

Bandırma Emniyeti, 3 kişinin üzerinde uyuşturucu madde bulundurması nedeniyle müdahalede bulundu

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki motorize ekipler, şüphelendikleri 3 şahsın üzerinde uyuşturucu madde buldu. Yakalanan şahıslardan Umut D.'den 0.5 gram metamfetamin, Emir Ç.'den 1 gram metamfetamin ve Ali Ü.'den ise 1.4 gram esrar ele geçirildi. Şahıslarla ilgili soruşturma başlatıldı. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucuyla mücadelesinin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Bandırma’da Polis, Şüpheli Şahısların Üzerinde Uyuşturucu Ele Geçirdi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan Emniyet Müdürlüğü’ne takılan motorize ekipler, durumlarından şüphelendikleri üç kişinin üzerinde uyuşturucu madde buldu.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motorize ekipler, İhsaniye Mahallesi’nde Umut D. (24), Emir Ç. (29) ve Ali Ü. (44) adlı kişilerin durumlarından şüphelenerek arama yaptı. Yapılan aramada, Umut D.’nin üzerinde 0.5 gram metamfetamin, Emir Ç.’nin üzerinde 1 gram metamfetamin ve Ali Ü.’nün üzerinde ise 1.4 gram esrar ele geçirildi. Şahıslar hakkında soruşturma başlatıldı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı narkotik ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelesinin hız kesmeden devam edeceği belirtildi.

Şırnak’ta güvenlik operasyonu: 1 kişi tutuklandı, 6 şüpheli gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Şırnak’ta güvenlik operasyonu: 1 kişi tutuklandı, 6 şüpheli gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.