h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Banka havalesi yöntemiyle uyuşturucu ticareti yapan ve alışveriş yapan 3 kişi polis tarafından yakalandı

Banka havalesi yöntemiyle uyuşturucu ticareti yapan ve alışveriş yapan 3 kişi polis tarafından yakalandı

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde polis ekipleri, şüpheli gördükleri 3 kişiyi durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada, 56 adet uyuşturucu ecza hapı ele geçirildi. Araştırmalar sonucunda, uyuşturucu madde parasının banka havalesi ile gönderildiği ve maddelerin teslim edildiği tespit edildi. Söz konusu şahıslar hakkında uyuşturucu ticareti ve kullanma suçlarından soruşturma başlatıldı.

Polis, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde şüpheli buldukları üç kişiyi yakalamak için araçlarına bindikleri sırada durdurdu. Ekipler, 3 kişi ve 2 araçta gerçekleştirdikleri aramada 56 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Yapılan soruşturmada, uyuşturucu madde için bir banka havalesi yapıldığı ve uyuşturucu maddelerin bu şekilde teslim edildiği tespit edildi.

Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, gece saatlerinde görevdeyken Çamlık mevkiinde bir arada bulunan 3 kişiyi fark etti. Polis ekiplerini görünce, şahıslar iki ayrı araca binerek uzaklaşmaya çalıştı. Bu durumdan şüphelenen ekipler, araçları ve üç kişiyi durdurdu. Yapılan kontrollerde, 56 adet sentetik ecza bulundu.

Başlatılan soruşturmada, M.T. isimli şahsın, A.S. adlı kişiden söz konusu uyuşturucu malzemeyi satın almak için 2 bin 500 TL’yi banka hesabından gönderdiği ve ekiplerin oraya ulaştığı anda alışverişin yapıldığı belirlendi. Bu nedenle A.S. hakkında uyuşturucu ticareti suçundan, diğer şahıslar M.T. ve E.Ç. hakkında ise uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçlarından soruşturma başlatıldı.

Bursa’da çıkan bir tartışma sonucunda kızlar arasında büyük bir kavgaya dönüştü

Sıradaki haber:

Bursa’da çıkan bir tartışma sonucunda kızlar arasında büyük bir kavgaya dönüştü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.