h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Baraj gölünde kayıp olan kişi cansız bedeniyle bulundu

Baraj gölünde kayıp olan kişi cansız bedeniyle bulundu

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Hakan Gider adlı kişi, kayboldu ve otomobili terk edilmiş halde bulundu. Jandarma ekipleri, otomobilin yakınında Altınkaya Baraj Gölü'nde Gider'in cesedini buldu. Cenaze, Vezirköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde kayıp olarak bildirilen bir kişi, Altınkaya Baraj Gölü’nde ölü bulundu. 53 yaşındaki Hakan Gider, evinden işyerine gitmek için otomobiliyle çıktıktan sonra haber alınamadı. Yakınları, durumu polise bildirerek kayıp ihbarında bulundu. Kent güvenlik yönetim sistemi kayıtlarına göre, Gider’in otomobili Vezirköprü-Durağan kara yolunda görüntülendi. Ancak otomobili terk edilmiş halde Kıratbükü Mahallesi’nde bulundu. Jandarma ekipleri otomobilde inceleme yaparken, Hakan Gider’in cesedi Altınkaya Baraj Gölü kenarında bulundu. Gider’in cenazesi Vezirköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve daha sonra Samsun Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

OSB’nin kadın ustaları erkeklere taş çıkartıyor

Sıradaki haber:

OSB’nin kadın ustaları erkeklere taş çıkartıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.