h Dolar 34,2963 % 0.1
h Euro 36,9715 % 0.1
h Sterlin 44,3447 % -0.33
h Altın (Gr) 2.994,93 %-1,08
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Başkan Alan, Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılarla buluştu.

Başkan Alan, Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılarla buluştu.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Organize Sanayi Bölgesinde üretim ve istihdamı destekleyen firmaları ziyaret etti. Motivasyonlarını artırmak amacıyla üyelerini ziyaret ettiklerini belirten Başkan Alan, her zaman yanlarında olduklarını ve sorunlarını çözmek için çaba göstereceklerini söyledi. Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk'ü de ziyaret eden Başkan Alan, işbirliğini vurguladı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmaları ziyaret etti. Üretim ve istihdam konusunda kent ekonomisine önemli katkılar sağlayan bu firmalara yapılan ziyaretlerde Başkan Alan, üyelerinin yanında olduklarını ve her türlü sorunlarını çözmek için her zaman desteklerini sunacaklarını belirtti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ziyaretlerinin amacının üyelerinin üretim ve istihdam konusundaki motivasyonlarını artırmak olduğunu ifade etti. Oda olarak, üyelerini her platformda savunacaklarını ve karşılaştıkları sorunları gündeme getireceklerini söyleyen Başkan Alan, üyelerine söz verdiklerini ve her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.

Başkan Alan’ın Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirdiği firma ziyaretlerinin ardından Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk’ü de ziyaret etti. Bu ziyaretler, kentteki üretim ve istihdam faaliyetlerine destek verme amacını gütmektedir.

Polis, evlerinde kaçak sigara üretimi yapan ve satışını gerçekleştiren 2 kişiyi yakaladı.

Sıradaki haber:

Polis, evlerinde kaçak sigara üretimi yapan ve satışını gerçekleştiren 2 kişiyi yakaladı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.