h Dolar 34,2954 % 0.02
h Euro 37,1082 % 0.02
h Sterlin 44,5100 % 0
h Altın (Gr) 3.013,55 %-0,51
h BIST100 8.948,13 %0,45
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Başkan Ataç, Çınar’ın keman hayalini gerçekleştirdi

Başkan Ataç, Çınar’ın keman hayalini gerçekleştirdi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, özel birey Emre Çınar'a keman hediye ederek hayalini gerçekleştirdi. Çınar'ın keman çalma hayali olduğunu ifade etmesi üzerine Başkan Ataç, ona keman hediye etti. Çınar, kemanına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken Başkan Ataç da onun çalacağı parçaları sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi. Ziyarette Gürleyikliler Dernek Başkanı Halit Gürsoy da yer aldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Ataç, özel bir birey olan Emre Çınar’a keman hediye ederek onun hayalini gerçekleştirdi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, özel birey olan Emre Çınar ile bir araya geldi. Başkan Ataç, Emre ve babası Sebahattin Çınar’ı makamında ağırladı. Ziyaret sırasında, keman çalma hayali olduğunu dile getiren Çınar, “Keman çalmayı çok istiyorum. Kemanım olduğunda kursa gidip öğrenmek istiyorum” dedi. Başkan Ataç, Çınar’ın hayaline sessiz kalmadı ve ona keman hediye ederek Çınar’ın mutluluğuna ortak oldu. Kemanını alan Çınar, ilk iş olarak kursa yazılacağını ve Başkan Ataç’a teşekkür etti.

Başkan Ataç ise “Her zaman özel çocuklarımızın yanında oluyoruz. Onların en küçük bir isteğini gerçekleştirmek bize mutluluk veriyor. Emre şimdi bir keman sahibi oldu. Onun çalacağı parçaları dinlemek için sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Gürleyikliler Dernek Başkanı Halit Gürsoy da bulunmaktaydı.

Vakit.com.tr Özel Haber: Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Basın toplumun vicdanıdır” mesajını verdi

Sıradaki haber:

Vakit.com.tr Özel Haber: Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Basın toplumun vicdanıdır” mesajını verdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.