h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Başkan Aygün, ilçedeki vatandaşlarla projelerini paylaştı

Başkan Aygün, ilçedeki vatandaşlarla projelerini paylaştı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çınarlı ve Fatih Sultan Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek yaptıkları projeleri paylaştı. Gençlik merkezlerinden spor komplekslerine, kentsel dönüşüm çalışmalarından tarımsal kalkınma hamlesine kadar birçok projeyi ilçeye kazandırdıklarını belirten Başkan Aygün, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çınarlı ve Fatih Sultan Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini paylaştı. Derince Belediye Başkanı Aygün, toplumun farklı kesimleriyle sürekli olarak iletişim halinde olup istişarelerini sürdürmeye önem veriyor. Bu kez Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantılarda, Çınarlı ve Fatih Sultan Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla buluştu. Toplantıda, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçeye kazandırılan projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aygün, “Gençlik merkezleri, spor kompleksleri, kentsel dönüşüm çalışmaları, tarımsal kalkınma hamleleri gibi birçok projeyi ilçemize kazandırdık. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Tarım Eğitiminin 78. Yıl Dönümü Türkiye’de Kutlandı

Sıradaki haber:

Tarım Eğitiminin 78. Yıl Dönümü Türkiye’de Kutlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.