h Dolar 34,2964 % 0.1
h Euro 37,0291 % 0.1
h Sterlin 44,4490 % -0.1
h Altın (Gr) 2.995,06 %-1,07
h BIST100 8.718,87 %-1,35
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Başkan Doğan, Regaip Kandili’nde İslam aleminin kutlamalarını selamladı

Başkan Doğan, Regaip Kandili’nde İslam aleminin kutlamalarını selamladı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Doğan, bu anlamlı günde sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulması, kardeşlik ve birliğin güçlenmesi için çaba gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

Regaip Kandili sebebiyle Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan, İslam aleminin kandilini kutlayarak, Regaip Kandili’nin barış, huzur ve adaletli günlerin başlangıcına vesile olmasını temenni etti. Dostluk, kardeşlik, dayanışma, paylaşma, refah ve birlik duygularının daha da önemli hale geldiği bu özel geceye ulaşmaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Doğan, sevgi ve gönül huzurunun sağlanması, kardeşlik ve birliğin güçlenmesine katkıda bulunulması gerektiğini vurguladı. Başkan Doğan, tüm İslam âleminin, Merkezefendililerin ve Denizlililerin Regaip Kandili’ni kutlayarak, barış, huzur, sağlık, mutluluk ve adaletli günlerin başlangıcına vesile olmasını temenni etti.

İsrail, Gazze Şeridi’nde ambulans saldırısı gerçekleştirdi: 4 kişi hayatını kaybetti.

Sıradaki haber:

İsrail, Gazze Şeridi’nde ambulans saldırısı gerçekleştirdi: 4 kişi hayatını kaybetti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.