h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Başkan Şerifoğulları, seçim kampanyasına hızlı bir başlangıç yaptı

Başkan Şerifoğulları, seçim kampanyasına hızlı bir başlangıç yaptı

AK Parti Elazığ milletvekilleri ve Elazığ Belediye Başkanı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında İhlas Haber Ajansı Elazığ Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Milletvekilleri ve belediye başkanı, basın mensuplarıyla bir araya gelerek çalışmalarını paylaştı. Ziyarette gazetecilerin günü kutlandı ve belediye başkanına adaylık konusunda başarılar dileyen basın mensupları bulundu.

AK Parti Elazığ milletvekilleri Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İhlas Haber Ajansı Elazığ Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

AK Parti Elazığ milletvekilleri Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, basın mensuplarıyla bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Bu kapsamda İhlas Haber Ajansı Elazığ Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Keleş, Açıkkapı ve Şerifoğulları, Bölge Müdürü Aydın Yorat’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Keleş, Açıkkapı ve Şerifoğulları, gazetecilere başarılar dilerken, basın mensupları da Şerifoğulları’nın yeniden adaylığı konusunda başarılarını temenni etti.

Pres makinesi arasında sıkışarak yaşamını yitiren işçi

Sıradaki haber:

Pres makinesi arasında sıkışarak yaşamını yitiren işçi