h Dolar 34,1796 % 0.12
h Euro 38,2372 % 0.12
h Sterlin 45,8867 % 0.12
h Altın (Gr) 2.935,80 %0,10
h BIST100 9.829,19 %-0,62
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Batman’da emekli bir güvenlik korucusu, evinde yaşamını yitirdi.

Batman’da emekli bir güvenlik korucusu, evinde yaşamını yitirdi.

Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar beldesinde, 51 yaşındaki emekli güvenlik korucusu İsmail E., evinde hareketsiz bir şekilde bulundu ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hayatını kaybettiği tespit edildi. İsmail E.'nin ölüm nedeni, otopsi için Gercüş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve durumuyla ilgili jandarma ekipleri inceleme başlattı.

Batman’da emekli bir güvenlik korucusu, kendi evinde ölü olarak bulundu.

Elde edilen bilgilere göre, Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar beldesinde yaşayan 51 yaşındaki emekli güvenlik korucusu İsmail E., ailesi tarafından hareketsiz halde evinde bulundu. Durumu sağlık ekiplerine bildiren yakınları, olay yerine gelen ekiplerin İsmail E.’nin hayatını kaybettiğini belirlediğini açıkladı. İsmail E.’nin ölüm nedeninin tespiti için cenazesi otopsi için Gercüş Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Ayvacık kıyılarında yakalanan 38 kaçak göçmen kurtarıldı

Sıradaki haber:

Ayvacık kıyılarında yakalanan 38 kaçak göçmen kurtarıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.