h Dolar 34,0745 % 0.15
h Euro 38,0958 % 0.15
h Sterlin 45,3050 % -0.07
h Altın (Gr) 2.835,13 %0,22
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bayrampaşa’nın Muratpaşa Mahallesi’nde bulunan İşkent Sanayi Sitesi’nde bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın nedeniyle bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bayrampaşa’nın Muratpaşa Mahallesi’nde bulunan İşkent Sanayi Sitesi’nde bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın nedeniyle bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bayrampaşa'nın Muratpaşa Mahallesi'ndeki İşkent Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Bayrampaşa’nın Muratpaşa Mahallesi’ndeki İşkent Sanayi Sitesi’nde bir iş yerinde yangın çıktı. Hızla yayılan alevler nedeniyle itfaiye ekipleri olay yerine sevk edilirken, sağlık ekipleri de hazır bulundu. İş yerinde çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olaya müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş’tan şehit bir evladımızın son yolculuğuna veda

Sıradaki haber:

Kahramanmaraş’tan şehit bir evladımızın son yolculuğuna veda

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.