h Dolar 34,1207 % 0.28
h Euro 38,0460 % 0.28
h Sterlin 45,3248 % 0.01
h Altın (Gr) 2.867,63 %1,37
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bayrampaşa’da ardı ardına iki yangın çıktı: İtfaiye ekipleri mahsur kalan işçileri kurtardı.

Bayrampaşa’da ardı ardına iki yangın çıktı: İtfaiye ekipleri mahsur kalan işçileri kurtardı.

Bayrampaşa'daki sanayi sitesinde çıkan ardışık yangınlarda binada mahsur kalan 5 işçi kurtarıldı ve birçok dükkan zarar gördü. İlk yangın tahta palet üretimi yapılan bir yerde çıktı. Ardından, aynı sanayi sitesindeki kolonya atölyesinde başka bir yangın meydana geldi. İhbar üzerine itfaiye ekipleri iki yangına da müdahale etti ve yangınlar kontrol altına alındı. Yangınlar sırasında dükkan sahipleri ve işçiler büyük bir tehlikeyle karşılaştı.

Bayrampaşa’da Aynı Sanayi Sitesinde Çıkan İki Yangın Sonucunda 5 İşçi Kurtarıldı

Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi’nde bulunan bir sanayi sitesinde meydana gelen iki arka arkaya yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İkinci yangında bir binada mahsur kalan 5 işçi, ekipler tarafından kurtarıldı ancak çok sayıda dükkan zarar gördü.

Yangın, saat 17.00 sularında D Blok’ta bulunan tahta palet üretimi yapan bir işletmede bilinmeyen bir sebeple çıktı. Olayı gören kişiler durumu derhal polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, palet üretimi yapılan alandaki yangını kısa sürede söndürdü. Ancak aynı sanayi sitesinde bulunan A Blok’taki kolonya atölyesi, yangın ihbarının ardından kısa sürede alev aldı. Kolonya atölyesinin önündeki yangın, diğer dükkanlara da sıçradı. İtfaiye ekipleri, yoğun çaba sarf ederek binada mahsur kalan 5 işçiyi kurtarırken, yangın 1 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Yangınlar sonucunda mağdur olan dükkan sahiplerinden İsmail Yahşi, “Ben bu sanayi sitesinde birkaç dükkanımın sahibiyim. Yangın çıktığında bir anda dumanların yükseldiğini fark ettim ve hemen dışarı çıkmayı başardım. Yangının benim dükkanımın hemen yanında çıktığını gördüm. İçeride ben ve kardeşim vardık. Neyse ki üst katta bulunan bir kişi daha kurtarıldı” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin oto sanayi sektöründe yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı, 1 kişinin durumu ağır!

Sıradaki haber:

Türkiye’nin oto sanayi sektöründe yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı, 1 kişinin durumu ağır!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.