h Dolar 34,2964 % 0.1
h Euro 37,0291 % 0.1
h Sterlin 44,4490 % -0.1
h Altın (Gr) 2.995,06 %-1,07
h BIST100 8.718,87 %-1,35
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Belediye Başkanı Kaya, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Belediye Başkanı Kaya, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, Atatürk İlkokulu öğrencilerini karne telaşıyla ziyaret etti. Başkan Kaya, öğrencileri başarıları için tebrik ederek tatil dileklerini iletti. Ziyaret sırasında çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren ve şeker dağıtan Başkan Kaya, sosyal medya hesabında da paylaşımda bulundu. Öğretmen ve öğrenciler de ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdi.

Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, Atatürk İlkokulu öğrencilerinin karne heyecanını paylaşmak için okulu ziyaret etti. Başkan Kaya, okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerle buluşarak başarılarını kutladı ve iyi bir tatil diledi. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren ve şeker dağıtan Başkan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Karne heyecanı yaşayan Atatürk İlkokulu öğrencilerini ziyaret ederek başarılarını kutladım ve eğitim hayatlarında başarılar diledim. Geleceğimizin teminatı olan bu güzel çocuklara iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı. Öğretmenler ve öğrenciler, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya ve beraberindekilerle teşekkür etti.

Kırmızı kemerin sahte versiyonu, 700 liraya satışa sunuluyor.

Sıradaki haber:

Kırmızı kemerin sahte versiyonu, 700 liraya satışa sunuluyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.