h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Belediye çalışanlarına diksiyon ve beden dili kursu veriliyor

Belediye çalışanlarına diksiyon ve beden dili kursu veriliyor

Vatandaşlarla iletişimi önemseyen Düzce Belediyesi, personellerine "Etkili İletişimde Diksiyon ve Beden Dili" eğitimi verdi. Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kazım Özkan Ertürk tarafından belediye meclis toplantı salonunda düzenlenen eğitimde, telefon ve yüz yüze görüşme esnasında dikkat edilmesi gerekenler aktarıldı. Belediye, temsillerini ve vatandaşlarla olan iletişimlerini sağlıklı ve sürdürülebilir hale getirmek için hizmet içi eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Belediyesi, personeline birebir iletişimde bulunanlar için düzenlenen hizmet içi eğitim programı kapsamında “Etkili İletişimde Diksiyon ve Beden Dili” eğitimi verdi.

Düzce Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, belediye personelinin belediyeyi temsil etme ve vatandaşlarla sağlıklı iletişim kurma konusunda sürekli eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Bu bağlamda Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kazım Özkan Ertürk’ün katılımıyla belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimde, personellere vatandaşlarla iletişim kurarken diksiyon ve beden dilinin etkili kullanımı konusunda bilgi verildi.

Eğitimde, Ertürk tarafından, telefon görüşmeleri ve yüz yüze görüşmeler sırasında yapılması gerekenler, konuşma tarzı, hitabet gibi konular hakkında bilgilendirme yapıldı.

Özgün başlık önerisi: “Oğuzeli İlçesi’nde Öğrencilere Trafik Kuralları Eğitimi Verildi”

Sıradaki haber:

Özgün başlık önerisi: “Oğuzeli İlçesi’nde Öğrencilere Trafik Kuralları Eğitimi Verildi”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.