h Dolar 34,2493 % 0.37
h Euro 37,2377 % 0.37
h Sterlin 44,7228 % 0.69
h Altın (Gr) 2.988,08 %1,16
h BIST100 8.870,39 %-1,47
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Beylikdüzü’nde Sanayi Sitesinde Korkutan Yangın: Üretim Tesisi Alev Topladı

Beylikdüzü’nde Sanayi Sitesinde Korkutan Yangın: Üretim Tesisi Alev Topladı

Beylikdüzü'ndeki Beysan Sanayi Sitesi'nde hidrolik makine üretim tesisinde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın binayı etkisi altına alırken, itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yangının çıkış nedeni ise henüz bilinmiyor.

Beylikdüzü’ndeki Beysan Sanayi Sitesi’nde meydana gelen yangında hidrolik makine üretim tesisinde büyük çapta hasar meydana geldi. Yangın, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde bulunan Beysan Sanayi Sitesi’ndeki bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Alevlerin hızla yayılması sonucu binanın tamamı yangın tarafından etkilendi. Olayı fark eden şantiye çalışanları hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbarın ardından bölgeye birçok itfaiye ekibi sevk edildi ve yaklaşık 1 saatlik bir müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. Yangın esnasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma devam ediyor. İtfaiyenin yanı sıra çevre ilçelerden gelen su tankerleri de yangınla mücadeleye destek verdi. Beysan Sanayi Sitesi’nin yeniden inşa süreci ve yangının ekonomik etkileri hakkında detaylı bilgi ise henüz açıklanmadı.

Pendik’te bir iş yeri alev topuna döndü

Sıradaki haber:

Pendik’te bir iş yeri alev topuna döndü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.