h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Beyoğlu’nda Hollywoodvari bir sahne: Sevgilisiyle keyifli vakit geçiren kadının cep telefonu çalındı!

Beyoğlu’nda Hollywoodvari bir sahne: Sevgilisiyle keyifli vakit geçiren kadının cep telefonu çalındı!

Cihangir'de sevgilisiyle eğlenen genç bir kadının cep telefonu çalındı. Yankesici, alkol alırken kadının telefonunu çaldı ve kaçtı. Olayı fark eden kadın şikayetçi oldu. Bir hafta sonra aynı yankesici başka bir kişinin telefonunu da çalmaya çalıştı ancak polis tarafından suçüstü yakalandı. Yapılan incelemede yankesicinin daha önce 12 suç kaydı olduğu belirlendi. Şahıs tutuklandı.

Cihangir’de sevgilisiyle eğlenen genç kadını hedef alan bir hırsız, çiftin yanında alkol alırken fırsatı kollayarak kadının cep telefonunu çalmıştır. Aynı yöntemi kullanarak başka bir kişinin telefonunu daha çalan şahıs, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından suçüstü yakalanmıştır. Olayın güvenlik kameralarına yansıdığı görülmüştür.

Olay, bir hafta önce Pazar günü saat 03.30 sıralarında Beyoğlu Cihangir’de gerçekleşmiştir. Gecenin ilerleyen saatlerinde sevgilisiyle eğlenen Melis M.’ye bir adam yaklaşmıştır. Adam elindeki alkol şişesinden içerken, çiftin davranışlarını dikkatle takip etmiştir. Şahıs, çiftin birbirleriyle meşgul olduğunu fark edince hemen harekete geçerek genç kadının cep telefonunu çalmıştır. Ardından hızla uzaklaşarak alkol almaya devam etmiştir. Olayın anı güvenlik kameraları tarafından kaydedilmiştir.

Cihangir Asayiş polisi suçüstü yakaladı

Telefonunun kaybolduğunu fark eden genç kadın, polise başvurarak şikayette bulunmuştur. Polis çalışmalarını sürdürürken, bir hafta sonra aynı adam, bu sefer de Mehmet Emre B.’nin telefonunu aynı yöntemle çalmıştır. Genç adamın ihbarı üzerine harekete geçen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, olayın meydana geldiği sokağa gitmiştir. Çevrede araştırma yaparken, şüpheli bir şahsın paniklemesi dikkatlerini çekmiştir.

Polis, arama yapmak üzereyken şahıs telefonu attı

Polis, kaçmaya çalışan şahsı durdurarak üzerinde arama yapmıştır. Bu sırada şahıs, üzerindeki telefonu hızla bir motosikletin altına atmıştır. Durumu fark eden polisler, telefonu alarak incelemiş ve Mehmet Emre B.’ye ait olduğunu tespit etmişlerdir. Bunun üzerine yankesicilik şüphelisi gözaltına alınmıştır. Yapılan güvenlik kamera görüntüsü incelemesinde, aynı kişinin Melis M.’nin telefonunu çalan kişi olduğu ortaya çıkmıştır.

Yankesici tutuklandı

Gözaltına alınan Ahmet S. (50), emniyete götürülmüştür. Burada ifadesi alınarak adli işlemleri yapılan şahısın 12 suç kaydı olduğu ortaya çıkmıştır. Mahkemeye çıkarılan Ahmet S., “yankesicilik” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Maltepe’deki bir işyerinde erkek bir ceset buzdolabında bulundu!

Sıradaki haber:

Maltepe’deki bir işyerinde erkek bir ceset buzdolabında bulundu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.