h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Biden’ın İnsanları Ölüme Sürükleyen Gazze Politikasına Sert Tepkiler Geldi

Biden’ın İnsanları Ölüme Sürükleyen Gazze Politikasına Sert Tepkiler Geldi

Washington DC'de Filistin'e destek yürüyüşünde binlerce kişi, Gazze'de ateşkes çağrısı yaparken ABD Başkanı Joe Biden'a tepki gösterdi. İsrail'in 99 gün boyunca devam eden saldırılarına karşı protesto gösterisi düzenlendi. Filistin bayraklarıyla toplanan destekçiler, "Gazze'ye son verin" ve "Biden'ın ellerinde kan var" gibi sloganlar attı. Ayrıca, ABD'deki seçimlere de atıfta bulunarak Kasım ayında Biden'a mesaj verdiler.

Washington DC’de düzenlenen Filistin’e destek yürüyüşünde binlerce kişi Gazze Şeridi’ndeki ateşkes çağrısına destek verdi. ABD Başkanı Joe Biden’a tepki gösteren göstericiler, “Biden’ın kanlı elleri var” pankartları taşıdı.

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki saldırıları hala devam ederken, dünyanın tepkisine rağmen İsrail ordusu, ABD’nin desteğiyle katliamlarına devam ediyor. Washington DC’deki Freedom Plaza’da toplanan binlerce kişi Filistin’e destek yürüyüşü düzenledi. Ellerinde Filistin bayraklarıyla Gazze’deki ateşkes çağrısı yapıldı ve meydanın ortasında dev bir Filistin bayrağı açıldı.

Filistin destekçileri, “Gazze’deki savaşa son verin”, “ABD’nin İsrail’e yaptığı yardımlara son verin” ve “Biden’ın kanlı elleri var” şeklindeki pankartlarla protestolarını sürdürdü. “Nehirden denize Filistin özgür olacak” sloganları atıldı.

Yürüyüşte, ABD’de yapılacak olan seçimlere de göndermede bulunan göstericiler, “Kasım’da hatırlayacağız” şeklinde sloganlarla Gazze’ye mesaj gönderdi.

Karaman’da kontrolü kaybeden araç bir aydınlatma direğine çarptı

Sıradaki haber:

Karaman’da kontrolü kaybeden araç bir aydınlatma direğine çarptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.