h Dolar 34,2971 % 0.11
h Euro 36,9999 % 0.11
h Sterlin 44,4618 % -0.07
h Altın (Gr) 2.997,13 %-1,01
h BIST100 8.734,41 %-1,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı’nda trafik yoğunluğu yaşandı

Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı’nda trafik yoğunluğu yaşandı

Bilecik'te bulunan Osmaneli karayolu üzerindeki 1. OSB Kavşağı'ndaki trafik karmaşası sürücülerin sinirlerini bozuyor. Özellikle bu bölgedeki bir okulun giriş ve çıkış saatlerinde oluşan yoğunluk, trafik ışığı olmaması nedeniyle tehlikeli bir kaza riskine yol açıyor. Sürücüler, bu kavşağa trafik ışığı konulmasını talep ediyor. Ayrıca veliler, okulun bulunduğu Şeyh Edebali Bulvarı'nın yüksek tonajlı tır ve kamyonlar tarafından kullanıldığını ve bu durumun olası bir faciaya yol açabileceğini belirtiyor.

Bilecik’te her gün binlerce aracın geçtiği Osmaneli karayolu üzerinde bulunan 1. OSB Kavşağı’ndaki trafik durumu sürücülerin sabrını zorluyor. Bilecik şehir merkezinden üniversite ve 2. OSB istikametine giden birçok araç, 1. OSB Kavşağı’ndaki trafik sıkışıklığından şikayetçi. Özellikle bu bölgede bulunan bir özel okulun açılış ve kapanış saatlerinde yoğun bir trafiğin oluşması, bu kavşakta trafik ışığı olmaması nedeniyle ciddi bir kaza riskini beraberinde getiriyor. Sürücüler, bu bölgeye trafik lambası konulması talebinde bulunurken, her gün tehlikenin içinde olduklarını dile getiriyor.
Ayrıca, veliler, okulun bulunduğu dik yokuş olan Şeyh Edebali Bulvarı’nda yüksek tonajlı tır ve kamyonların seyahat ettiği konusunda endişelerini dile getirerek, “Allah korusun, bir tırın veya kamyonun freni patlarsa felaket bir durum yaşanabilir” şeklinde konuşuyorlar.

Konyaaltı ilçesindeki yeni doğan bebeklere destek sağlayan “Hoş Geldin” paketi haberimiz+

Sıradaki haber:

Konyaaltı ilçesindeki yeni doğan bebeklere destek sağlayan “Hoş Geldin” paketi haberimiz+

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.