h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bilecik Valisinin Komik Paylaşımı Gündem Yarattı

Bilecik Valisinin Komik Paylaşımı Gündem Yarattı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, il genelinde dün gece başlayan kar yağışı sonrası öğrencilerden tatil talepleri gelmediğini esprili bir şekilde belirtti. Bilecik kent merkezi ve ilçelerinde kar yağışının etkili olduğu bir sabaha uyandık. Vali Aygöl, karla mücadele ekiplerinin hazır olduğunu ve öğrencilere sağlıklı tatiller dilediğini ifade etti.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, dün gece il genelinde başlayan kar yağışı sonrasında esprili bir paylaşım yaparak, “Neden öğrencilerimizden tatil isteği mesajları alamıyoruz” dedi.

Bilecik ve ilçelerinde sulu kar şeklinde başlayan yağış, sabaha karşı kar yağışına dönüştü. Bilecik kent merkezi ve ilçelerinde karlı sokaklarla uyananlar oldu. Bilecik Valisi Şefik Aygöl de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Aygöl, “Bilecik ve ilçelerinde gece yarısından sonra başlayan kar yağışı hâlâ devam ediyor. İl özel idaresi, karayolları ve belediye ekiplerimiz hazır bekliyor. Şehirdeki ana yollar açıkken bazı yüksek kesimler ve köy yolları kapalı durumda. Ekiplerimiz, ihtiyaç ve yağış durumuna göre müdahale edecekler. Ne var ki, öğrencilerimizden tatil talepleri gelmiyor. Öğrencilerimize sağlıklı ve iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.

Alanya’da aranan 2 kişi yakalandı, uygulamalardan kaçamadılar!

Sıradaki haber:

Alanya’da aranan 2 kişi yakalandı, uygulamalardan kaçamadılar!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.