h Dolar 34,2892 % 0.49
h Euro 37,2128 % 0.49
h Sterlin 44,7896 % 0.83
h Altın (Gr) 2.979,74 %0,87
h BIST100 9.054,23 %0,58
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bilecik’te cereyan eden trafik kazasında 3 birey yaralandı

Bilecik’te cereyan eden trafik kazasında 3 birey yaralandı

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, Osmangazi Mahallesi'nde Mezbahayolu Caddesi ile Sever Sokak'ın kesiştiği noktada meydana geldi. İbrahim Enes B.'nin kullandığı bir otomobil ile Seyit Ahmet D.'nin kullandığı başka bir araç çarpıştı. Kazada sürücülerin yanı sıra araçta bulunan Ahmet D. de yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bilecik’te gerçekleşen trafik kazasında 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Olay, Osmangazi Mahallesi’nde Mezbahayolu Caddesi ile Sever Sokak’ın kesiştiği noktada meydana geldi. İbrahim Enes B. adlı sürücünün kontrolündeki 54 TA745 plakalı otomobil ile Seyit Ahmet D. adlı sürücünün kontrolündeki 45 PC 6751 plakalı araç çarpıştı. Kazada, sürücülerin yanı sıra araçta yolcu olarak bulunan Ahmet D. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilen yaralılar, polis tarafından yapılan incelemeyle ilgili olarak bilgi verildi.

Mahallede sevilen muhtarın ölüm haberi geldi

Sıradaki haber:

Mahallede sevilen muhtarın ölüm haberi geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.