h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bir araç bakıma alındıktan sonra sadece yarım saat içinde alev aldı

Bir araç bakıma alındıktan sonra sadece yarım saat içinde alev aldı

Muğla Menteşe ilçesinde bir araç yangını yaşandı. İddialara göre yangın yarım saat önce bakımdan çıkan otomobilde meydana geldi. Yangında maddi hasar oluşurken, yangının çıkış nedeni olarak elektrik aksamı belirlendi. Yetkililer soruşturma başlattı.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen araç yangını korku dolu anlar yaşattı. İddialara göre, yangın çıkan otomobilin yarım saat önce bakımdan çıktığı belirlendi.

Muğla’nın Menteşe ilçesi Cumhuriyet meydanında seyir halinde olan 48 AE 341 plakalı otomobilde bilinmeyen bir sebeple dumanlar yükselmeye başladı. Dumanları fark eden otomobil sürücüsü, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Bunun üzerine polis ve Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar ve valilik personelinin yardımıyla yangının yayılması engellendi. Araçta meydana gelen yangın sonucunda maddi hasar oluşurken, aracın yarım saat önce bakımdan çıktığı öğrenildi. Yangının aracın bagaj kısmındaki elektrik aksamından kaynaklandığı tespit edilirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cinayet davasında baş şüphelinin eski eşine yönelik telefon tacizi iddialarına maktulün oğlundan itiraz geldi

Sıradaki haber:

Cinayet davasında baş şüphelinin eski eşine yönelik telefon tacizi iddialarına maktulün oğlundan itiraz geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.