h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Bir babanın en zor anı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir iş makinesinin geri manevra yaparken çarptığı 2 yaşındaki Elis Ada hayatını kaybetti. Bebek arabasında bulunan Elis Ada, kaza sonucunda hayatını kaybederken annesi ve 3 yaşındaki ablası yaralandı. Baba Mehmet Şahin ise kızının tabutunun başında gözyaşı döktü. Elis Ada'nın cenazesi Elmalı Cami'de kılınan namazın ardından Darıca Mezarlığı'na defnedildi. Anne Ceylan Şahin, doğumuna yaklaştığı için hastanede kontrol altında tutuluyor, Gülbeyaz Şahin'in ise sağlık durumu iyi.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde gerçekleşen acı bir kaza sonucunda hayatını kaybeden 2 yaşındaki Elis Ada, son yolculuğuna uğurlandı. Acılı baba, tabutun başında gözyaşı dökerek yürekleri dağladı.

Kaza dün Kazım Karabekir Mahallesi Alkın Sokak’ta meydana geldi. İş makinesi şoförü olan Şahin S., geri manevra yaparken parka giden Ceylan Şahin’e çarptı. Kazada bebek arabasında bulunan Elis Ada (2) iş makinesinin altında kalarak hayatını kaybetti. 3 yaşındaki Gülbeyaz ve annesi ise yaralandı. Anne, çocuklarını parka götürürken yaşanan korkunç haberi alınca sinir krizi geçirdi. Babası ise ölen bebeğinin oyuncaklarına sarılarak, “Elis, kızım kalk hadi” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Anne ve kızı hemen hastaneye kaldırıldı ve bu olay görenlerin yüreklerini dağladı.

Elis Ada son yolculuğuna uğurlandı

Elis Ada’nın cenazesi, yakınları tarafından morgdan alınarak Elmalı Cami’ye getirildi. Cenazeye Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı. Elis Ada’nın cenazesi Darıca Mezarlığı’na götürülerek defnedildi.

Bu arada, hamile olan Ceylan Şahin’in tedbir amaçlı hastanede kontrol altında olduğu bildirildi. Taburcu edilen 3 yaşındaki Gülbeyaz Şahin’in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ABD, Sezgin Baran Korkmaz’ın “mal varlığı aklama” davasında Türkiye’den adli yardım talebine yanıt verdi.

Sıradaki haber:

ABD, Sezgin Baran Korkmaz’ın “mal varlığı aklama” davasında Türkiye’den adli yardım talebine yanıt verdi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.